PERSONLIG FUNKTIONELL TRÄNING

 
Aktiv rörelse istället för passiv position är våra ledord. Tillsammans hittar vi en träningsform som passar just dig - med dina målsättningar och vår kunskap. Vi låter din kropps förutsättningar styra övningarna. Därför finns inga färdigtryckta träningsprogram hos oss.

Grunden i all träning är bål dvs styrka i mage och rygg - här hittar du dina förutsättningar för rörelse och balans. Vi bygger starka kroppar som ska hålla länge.

Det är inte samma sak att vara stark i en bålövning som att vara stark i bålen i övriga livet - därför varvas ren bålträning med träning där du får utveckla din bålstabilitet i alla rörelser som livet utmanar dig i. Så som det egentligen ska fungera.

Kika gärna in under fliken Idrottsspecifik träning - för er som verkligen vill optimera era resultat.

Ett populärt tillval - träning på jobbet
ProTreatment arbetar också med träning på jobbet. Fler och fler ser fördelarna med att personalen får hjälp med att bli starkare i axlar, bål och ländrygg. Upplägget varierar från rena styrketräningspass, gympa och cirkelfys till Qigong och balanspass. Specifik träning kan även anpassas till arbetssituation och kroppshållning för att öka din styrka och uthållighet i vardagen.


Veckans övning

"Det är skillnad på att vara stark i en bålövning och att vara stark i bålen i en övning"

BOKA TID

Klicka på länken för att göra en onlinebokning till Massageterapin.
För övriga bokningar vänligen ring eller skicka ett meddelande:

https://protreatmentihalmstad.kaddio.com/booking/cal
Eller ring:
Magnus Hellström 0736-227940
Wenche Hellström 0733-224617
Anette K Rolfsson 0736-227940

info@protreatment.se
Uteblivna tider och bokningar utan avbokning inom 24 timmar före din bokade tid kommer att debiteras till 100 procent av kostnaden.