IDROTTSSPECIFIK TRÄNING
Magnus Hellström har ordet

 
Magnus Hellström har ordet: "Idrottsspecifik träning handlar om att göra klienten bättre i sin idrott genom att bygga rätt styrka, rörlighet och stärka rätt rörlighetsmönster istället för att låta gamla invanda obalanser får styra.


Jag har många års erfarenhet av att arbeta med idrottare både inom fotboll, ishockey, golf, badminton, padel och konståkning. Du kommer att märka att idrottsspecifik träning skiljer sig från din övriga styrke- och fysträning då jag kommer att fånga upp minsta obalanser i din kropp med hjälp av en omfattande rörelseanalys. 

Obalanser och styrkebortfall upptäcks ofta i teknikutförandet både inom aeorob träning, uthållighetsidrott, intervallidrott och idrott där tonvikten ligger på muskelkondition.

Enkelt förklarat: En fotbollsspelare ska inte träna likadant som en hockeyspelare, en fotbollsmålvakt ska inte träna som en utespelare, en fotbollsback ska inte träna som en anfallare..."

Magnus Hellström
Personlig Tränare

Idrottsspecifik Träning

BOKA TID

Klicka på länken för att göra en onlinebokning till Massageterapin.
För övriga bokningar vänligen ring eller skicka ett meddelande:

https://protreatmentihalmstad.kaddio.com/booking/cal
Eller ring:
Magnus Hellström 0736-227940
Wenche Hellström 0733-224617
Anette K Rolfsson 0735-022879

info@protreatment.se
Uteblivna tider och bokningar utan avbokning inom 24 timmar före din bokade tid kommer att debiteras till 100 procent av kostnaden.