OM OSS

 

KLINIKEN PÅ NORRA VÄGEN 13

ProTreatment i Halmstad är en väletablerad klinik sen 2006 som befinner sig på Norra Vägen 13 tillsammans med ett härligt gäng sjukgymnaster, massageterapeuter, personliga tränare och KBT-terapeuter. Vi är ett team med flera aktörer under ett och samma tak som arbetar för hälsa och rehab, både fysiskt och psykiskt.

I våra lokaler hittar du reception och väntrum, behandlingsrum, omklädningsrum med dusch, toalett och ett välutrustat gym. Anmäl dig i receptionen eller sätt dig ner och vänta på att någon tar hand om dig;) I gymmet samsas personliga tränare, sjukgymnaster och massageterapeuter med att ta hand om dig på bästa sätt.

I behandlingsrummen utförs allt från KBT, massageterapi, mobiliseringar och fysioterapi.


MAGNUS HELLSTRÖM

Beteendevetare med fokus på idrottspsykologisk rådgivning och ledarskap. Massageterapeut och personlig
tränare med fokus på rörelseanalys, korrektiv träning, fysträning, skaderehabilitering, manuella terapier och mjuka mobiliseringar för elit och motionär. 

WENCHE HELLSTRÖM

Beteendevetare och och utbildad i grundläggande psykoterapi inom tredje vågens KBT med mindfulnessbaserade terapier och ACT. Massageterapeut och personlig tränare med fokus rörelseanalys, grupp-/personlig träning och manuella terapier.

ANETTE K ROLFSSON

Anette är massageterapeut med med lång erfarenhet av att ha arbetat som arbetsterapeut, personlig tränare och SPA-chef. Under en behandling fokuserar Anette på att ge musklerna, lymfsystemet och bindväven/fascian en extra skjuts genom klassisk massageterapi, fasciaverktyg "bladet" och vakuum för bättre rörlighet i rörelseapparaten.

BOKA TID

 Klicka på länken för att göra en onlinebokning till Massageterapin.
För övriga bokningar vänligen ring eller skicka ett meddelande:

https://protreatmentihalmstad.kaddio.com/booking/cal
Eller ring:
Magnus Hellström 0736-227940
Wenche Hellström 0733-224617
Anette K Rolfsson 0735-022879

info@protreatment.se
Uteblivna tider och bokningar utan avbokning inom 24 timmar före din bokade tid kommer att debiteras till 100 procent av kostnaden.