MANUELLA TERAPIER &
KORREKTIV TRÄNING

 

I en session Manuella terapier ingår en omfattande rörelseanalys för att utreda orsaken till problemet och hitta minsta obalanser i din kropp. Därefter utförs terapeutiska töjningar, mjuka mobiliseringar på en drop-bänk och i viss mån djup punktmassage för att lösa de muskulära spänningarna. Avslutningsvis hittar vi fungerande korrektiva övningar som hjälper till att bibehålla resultatet och förebygga att de dyker upp igen. Tillsammans hittar vi orsaken och rätta verktyg för att hjälpa din kropp tillbaka.


Syftet är att behandla och förebygga framförallt snedbelastning och överbelastning genom massageterapi, mobilisering/justering och personlig träning i olika stadier. I ett behandlingstillfälle ingår oftast flera moment av manuella tekniker samt träning och förebyggande egenvård.

Egenvård består av korrektiv träning vilket innebär specifika övningar att bibehålla rätt rörelsemönster efter behandlingen. Korrektiv träning går oftast utmärkt att köra parallellt med din övriga träning så länge du inte faller tillbaka till ditt gamla rörelsemönster igen. Ditt gamla rörelsemönster som orsakat smärta och snedbelastningar.

BOKA TID

 Klicka på länken för att göra en onlinebokning till Massageterapin.
För övriga bokningar vänligen ring eller skicka ett meddelande:

https://protreatmentihalmstad.kaddio.com/booking/cal
Eller ring:
Magnus Hellström 0736-227940
Wenche Hellström 0733-224617
Anette K Rolfsson 0736-227940

info@protreatment.se
Uteblivna tider och bokningar utan avbokning inom 24 timmar före din bokade tid kommer att debiteras till 100 procent av kostnaden.